Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Με την ψυχολογία του στα ύψη αναχώρησε για Λαύριο

ΠΑΟΚ: Με την ψυχολογία του στα ύψη αναχώρησε για Λαύριο

paok 2

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο (22 Οκτωβρίου) το Λαύριο MEGABOLT για την 3η αγωνιστική της Basket League. Οι «ασπρόμαυροι» με ανεβασμένη την ψυχολογία τους, ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους, και αναχώρησαν για την Αθήνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Κ.Γ. Λαυρίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 και θα είναι το τρίτο παιχνίδι της ομάδας μας μέσα σε μία εβδομάδα.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, την κούραση δεδομένη και τον χρόνο προετοιμασίας ελάχιστο, ο ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύει στην Αθήνα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές :Γιανίκ Φράνκε ,Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, Ζαλίν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς,Τζεϊλίν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλι, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Νέιτ Ρένφρο .

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…