Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Ολοκλήρωσε το κόλπο γκρόσο με Ματαλιωτάκη (pic)

Πανερυθραϊκός: Ολοκλήρωσε το κόλπο γκρόσο με Ματαλιωτάκη (pic)

Manolis Mataliotakis Panerythraikos

Την τελευταία πινελιά στο ρόστερ του πρόσθεσε ο Πανερυθραϊκός. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανώλη Ματαλιωτάκη, που πέρσι πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Ψυχικού, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League.

Ο 28χρονος σέντερ μέτρησε κατά μέσο όρο την περσινή σεζόν 10.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

«Μανώλης Ματαλιωτάκης, η τελευταία «πινελιά» στο φετινό ρόστερ!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Ματαλιωτάκη, ο οποίος θα ενισχύσει περαιτέρω τη φροντ-λάιν της ομάδας μας, αποτελώντας την τελευταία προσθήκη για τη φετινή σεζόν!

Πρόκειται για έναν απ’ τους κορυφαίους ψηλούς των Εθνικών Κατηγοριών τα τελευταία χρόνια, η ποιότητα του οποίου θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον Πανερυθραϊκό, μέσα στη ρακέτα. Ο Ματαλιωτάκης (28 χρ., 2,02μ.), που καλύπτει με την ίδια άνεση τόσο τη θέση του σέντερ, όσο κι εκείνη του πάουερ φόργουορντ, την περασμένη Αγωνιστική Περίοδο πανηγύρισε την Άνοδο στη Basket League με το Ψυχικό, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας (10,7π. και 6,3 ριμπ. κατά μ.ό., με σχεδόν 60% στα δίπ.). Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στο Παγκράτι (σ.σ. κορυφαίος ριμπάουντερ της Α2, με 8 ριμπ. ανά παιχνίδι στην κανονική περίοδο), ενώ ένα χρόνο νωρίτερα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του Έσπερου Καλλιθέας (Β’ Εθνική), όπου ήταν το πρώτο «βιολί» της ομάδας (17π. κατά μ.ό.). Έχει, επίσης, αγωνιστεί σε Πρωτέα Βούλας, Πανιώνιο, Κρόνο Αγ. Δημητρίου, Πεύκη και Μαρούσι, έχοντας ξεκινήσει το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού το 2010, με την Εφηβική ομάδα του οποίου χρίστηκε και Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2012.

Μανώλη, καλώς ήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ΜΑΖΙ θα ζήσουμε ακόμη σπουδαιότερες στιγμές!

«Ο Πανερυθραϊκός είναι ένα απολύτως υγιές Σωματείο, που αντιμετωπίζει τους αθλητές όλων των ηλικιών με την ίδια προσοχή και μέριμνα. Αποτελεί υπόδειγμα σε όλους τους τομείς, σε έναν χώρο που συνεχώς φθίνει. Είναι λοιπόν χαρά και τιμή μου, που φέτος θα στηρίξω το Όραμα του προέδρου και του προπονητή του Οργανισμού, βοηθώντας όχι μόνο την ομάδα μου, αλλά και εν γένει το άθλημα που όλοι αγαπάμε, μέσα από το πρότζεκτ του Συλλόγου», δήλωσε ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού, μέσα από το panerythraikosbc.gr».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…