Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη»

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη»

Ομπράντοβιτς

Στη σπουδαιότητα της νίκης στο ΣΕΦ στάθηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός της Μονακό μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μάικ Τζέιμς και τον Έλι Οκόμπο, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη σε ένα γήπεδο όπως το ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:

«Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες, ειδικά στη δική μας. Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη σε αυτό το γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό, που μέχρι σήμερα έπαιζε σπουδαίο μπάσκετ. Για εμάς, ήταν δύσκολο με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια στις αρχές της σεζόν. Πλέον το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό και ο στόχος είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας. Γι’ αυτόν τον λόγο η αποψινή νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε κάπως χαλαροί, σίγουρα όχι όπως ήθελα και όπως είχα πει στους παίκτες μου. Στο ημίχρονο ήμασταν πίσω στο σκορ με 4 πόντους, είπα στους παίκτες μου πως αν συνεχίζαμε έτσι, δεν θα είχαμε καμία τύχη.

Στην τρίτη περίοδο βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας. Πολλά μπράβο και μεγάλη προσπάθεια από τον Μάικ Τζέιμς και τον Έλι Οκόμπο. Βρήκαμε λύσεις από πολλούς παίκτες. Ακόμα είμαστε στις αρχές της σεζόν, είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αλλά είναι καλό ξεκίνημα για εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …