Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε μαγνητική ο Μπολομπόι

Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε μαγνητική ο Μπολομπόι

Μπολομπόι

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζοέλ Μπολομπόι, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στη χθεσινή (10/10) αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πατρών. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» (στο πρώτο ημίχρονο της πρεμιέρας της Basket League), υπέστη διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, κατά το δεύτερο μισό.

Οι πρώτες ενδείξεις έδειξαν πως είναι διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαγνωστεί το μέγεθος του προβλήματος. Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Ο Μπολομπόι θα ακολουθήσει θεραπεία, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος και να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση της Παρασκευής (14/10) απέναντι στη Ζαλγκίρις. Πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον χρησιμοποιήσει μόνο αν είναι 100% έτοιμος, όπως και τον Κώστα Παπανικολάου, που συνεχίζει τη θεραπεία, ώστε να αντιμετωπίσει ένα μικρό πρόβλημα τενοντίτιδας, που τον ταλανίζει.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…