Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Συμφωνία με νέα χορηγία

Ολυμπιακός: Συμφωνία με νέα χορηγία

olympiacosbc 1

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον όμιλο «ALFA WOOD GROUP» που ασχολείται κυρίως με την παραγωγή ξύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην οικογένεια του πρωταθλητή, Ολυμπιακού, ανήκει από σήμερα ένας ακόμη πρωταθλητής Ελλάδος: ο όμιλος ALFA WOOD GROUP!

Καλωσορίζουμε την ALFA WOOD GROUP, μια ιστορική εταιρεία, στην οικογένεια των χορηγών και συνεργατών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την σεζόν 2022-23″, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και συνέχισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η μεγαλύτερη και κορυφαία Ελληνική Εταιρεία παραγωγής ξύλου θα είναι από φέτος κοντά μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχόμαστε να συμβάλλουμε και εμείς μέσα από το αποτελεσματικό Χορηγικό Πρόγραμμα μας και τις δραστηριότητες μας κατά την διάρκεια της χρονιάς, στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της Alfawood και να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για πολλά ακόμα έτη”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ομίλου, ALFA WOOD GROUP, Αντώνης Αδαμόπουλος, τόνισε: “Η ALFA WOOD GROUP είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής ξύλου, με παρουσία άνω των 40 χρόνων σε Ελλάδα και διεθνείς αγορές, όπου αγαπάει και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με χορηγίες πολλά χρόνια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που φέτος θα συμπορευτούμε με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό. Μία ομάδα με μεγάλες επιτυχίες ,που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους με την ομαδικότητα και τον επαγγελματισμό της, προσηλωμένη στους στόχους της ,που ενώνει και χαρίζει χαρά στον κόσμο της, αξίες που χαρακτηρίζουν και την δική μας εταιρεία. Ευχόμαστε πολλές διακρίσεις και νίκες στην ομάδα μας τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε σε γεμάτα γήπεδα με νέους και οικογένειες, με το “ευ αγωνίζεσθαι” να είναι φέτος ο νικητής!”.

Ποιος είναι ο όμιλος ALFA WOOD GROUP

Ο όμιλος ALFA WOOD GROUP, από την ίδρυση του το 1981 από τους Αντώνιο Αδαμόπουλο και Χρήστο Αγοραστό και για 40 συνεχή έτη παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, διατηρεί τις βασικές σταθερές αξίες: δυναμισμός, πίστη, αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης.

Η ALFA WOOD GROUP είναι ένας ζωντανός, μεγάλος εξαγωγικός όμιλος, με 3 εργοστάσια, στην ΒΙΠΕ Λάρισας, στα Γρεβενά και Νευροκόπι, απασχολώντας περισσότερους από 350 εργαζομένους και κύκλο εργασιών 92 εκατομμυρίων ευρω.

Τα προϊόντα της ALFA WOOD GROUP βρίσκουν εφαρμογή στις κατασκευές και στις ανακαινίσεις ιδιωτικών και δημοσίων έργων, ενώ οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και οι Interior designers μπορoύν να επιλέξουν για την κατασκευή επίπλων ή την εσωτερική διακόσμηση, από μια μεγάλη συλλογή διακοσμητικών επιφανειών, Laminate πατωμάτων, πάγκων και πορτών.

Τα προϊόντα μας έχουν όλες τις αναγνωρισμένες διεθνώς πιστοποιήσεις για χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης, ενώ ο όμιλος παρέχει την διασφάλιση ότι για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιείται ξυλεία από ορθολογικώς διαχειριζόμενα δάση, πιστοποιημένα από το πρόγραμμα για την Έγκριση της δασικής πιστοποίησης (FSC)

Ο όμιλος ALFA WOOD GROUP στηρίζει την ελληνική οικονομία και προωθεί την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων του στις διεθνείς αγορές, με εξαγωγές στα Βαλκάνια, Δυτική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…