Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Ένας στους δύο προπονήθηκε

Ολυμπιακός: Ένας στους δύο προπονήθηκε

Ολυμπιακός: Μπολομπόι και Παπανικολάου

Μισή χαρά για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς ένας εκ των δύο τραυματιών μπήκε στην προπόνηση, ενώ ο άλλος παραμένει εκτός προπονήσεων. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής, κόντρα στη Ζαλγκίρις, από την οποία δεν λείπουν τα προβλήματα.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την τενοντίτιδα, που τον κράτησε εκτός αγώνα με τον Απόλλωνα, για την Basket League. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δεν έχει κάνει προπόνηση κι έτσι είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί στο πρώτο εντός έδρας ματς με την ομάδα από το Κάουνας. Ο Ολυμπιακός χάνει ενέργεια κι εμπειρία, χάνει αμυντική λειτουργία, αλλά τα νέα από το άλλο… μέτωπο είναι μάλλον θετικά.

Ο Τζόελ Μπολομπόι, από τη στιγμή που η μαγνητική βγήκε καθαρή και δεν πονάει, μπήκε σε ρυθμό εκγύμνασης, αποφεύγοντας το παιχνίδι επαφών, ώστε να μην υπάρξει κάποιο ανεπιθύμητο πρόβλημα. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών του κι αυτό είναι σημαντικό για τον Μπαρτζώκα, καθώς η τριπλέτα των ψηλών είναι φέτος σημείο αναφοράς για τους «ερυθρόλευκους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…