Κεντρική NBA NBA: Τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια
NBA

NBA: Τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια

νβα

Οι Μάβερικς έφτασαν ακόμα και στο +21 κόντρα στους Μάτζικ. Είδαν τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει το ντεμπούτο του στην preseason και μετά έριξαν τους αναπληρωματικούς στο παρκέ, χάνοντας με 105-110 στην έδρα τους, σε μια από τις πιο… ανόητες ήττες στο ΝΒΑ. Ο Πάολο Μπανκέρο  με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μάτζικ, με τον Τέρενς Ρος να προσθέτει 16 πόντους.

Ήταν ακόμα ένα περίεργο παιχνίδι της preseason, με το Ορλάντο να έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αν και οι Μάτζικ είναι πλέον σε αναμμένα κάρβουνα, αφού στη δεύτερη περίοδο είδαν τον Τζέιλεν Σαγκς να αποχωρεί με τραυματισμό στο γόνατο.

Οι Πέλικανς έκαναν το 2-0 στα φιλικά, επικρατώντας με 101-107 των Πίστονς. Ο Χοσέ Αλβαράντο είχε 28 πόντους, με τον Νικέιλ Μάρσαλ να προσθέτει 14 πόντους, ενώ ο Ζάιον Γουίλιαμσον είχε 13 πόντους με 3/12 βολές. Για τους Πίστονς, ο Σαντίκ Μπέι είχε 23 πόντους και οι Αϊζέια Στιούαρτ και Τζέιντεν Έιβι από 14 πόντους.

Άλλη μια ανατροπή

Οι Χόρνετς ξέφυγαν με διαφορά 15 πόντων στην πρώτη περίοδο, κόντρα στη Βοστόνη. Οι Σέλτικς δεν το έβαλαν κάτω, έφεραν τούμπα το ματς και τελικά πήραν την νίκη με 103-112. Ο Τζέιλεν Μπράουν με 19 πόντους και ο Ντέρικ Γουάιτ με 18 πόντους ήταν οι κορυφαίοι, για τους Κέλτες, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Τζέισον Τέιτουμ. Για τους Χόρνετς, ο ΛαΜέλο Μπολ είχε 23 πόντους κι ο Κέλι Ούμπρε 18 πόντους.

Οι Χιτ παρατάχθηκαν χωρίς τους βασικούς κόντρα στους Γκρίζλις. Παρόλα αυτά, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 108-111 μέσα στο Μέμφις. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά τα τρίποντα των Ζάιρ Γουίλιαμς και Κένεντι Τσάντλερ δεν βρήκαν στόχο στο τέλος. Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον με 29 πόντους κι ο Τζαμάλ Κέιν με 19 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ. Για τους Γκρίζλις, ο Ντίλον Μπρουκς είχε 18 πόντους κι οι Τζα Μοράντ και Ντέσμοντ Μπέιν από 17 πόντους.

Οι Νικς ήταν διαστημικοί -στην επίθεση- κόντρα στους Πέισερς και πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση στη δεύτερη περίοδο (το επιμέρους σκορ της οποίας ήταν 46-23) πήραν τη νίκη με 131-114. Ο Όμπι Τόπιν με 24 πόντους κι ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 18 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, που έχουν ρεκόρ 2-0 στην preseason. Για τους Πέισερς, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον είχε 20 πόντους κι ο Μπένεντικτ Μάθουριν 19 πόντους.

No Γιόκιτς, no party

Οι Μπουλς βρήκαν τους Νάγκετς χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς και δεν έχασαν την ευκαιρία. Παίζοντας όμορφο μπάσκετ επικράτησαν με 131-113, κάνοντας το 1-1 στην preseason. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 22 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ οι Τζαβόντε Γκριν και Κόμπι Γουάιτ είχαν από 15 πόντους. Για τους Νάγκετς, ο Μπόουνς Χάιλαντ είχε 24 πόντους κι ο Μάικλ Πόρτερ 20 πόντους.

Οι Ρόκετς είχαν όρεξη κόντρα στους  Ράπτορς και πήραν μια εύκολη νίκη με 116-100. Ο Τάρι Ίσον είχε 24 πόντους κι ο Τζέιλεν Γκριν 23 πόντους. Για τους Ράπτορς, ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 18 πόντους κι ο Νταλάνο Μπάντον 14 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…