Κεντρική NBA NBA: Οι προβλέψεις των GM της λίγκας
NBA

NBA: Οι προβλέψεις των GM της λίγκας

GM

Το πρωτάθλημα θα επιστρέψει στο Μιλγουόκι, ενώ η μάχη για την ανάδειξη του MVP θα γίνει ανάμεσα στον Γιάννη και τον Λούκα. Τον Αντετοκούνμπο και τον Ντόνσιτς, αν προτιμάτε. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την ετήσια ψηφοφορία των GM των 30 οργανισμών του NBA, η οποία δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (4/10).

Σύμφωνα με την ψηφοφορία, το 43% των GM ψήφισε την ομάδα του Γιάννη, το Μιλγουόκι ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να λαμβάνουν (25%), τους Λος Άντζελες Κλίπερς (21%) και τους Μπόστον Σέλτικς (11%).

Όσον αφορά τον MVP, οι GM πιστεύουν πως θα κονταροχτυπηθούν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Λούκα Ντόνσιτς. Ο Σλοβένος συγκέντρωσε το 48%, με τον Greek Freak να με 34% και να έπονται ο Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς) στο 14% και ο Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) στο 3%.

Και στην ερώτηση για το με ποιον παίκτη θα ξεκινούσαν την ομάδα τους, αν μπορούσαν να υπογράψουν οποιονδήποτε, και εκεί δεν υπάρχει μεγάλη… ποικιλία. Το 55% ψήφισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το υπόλοιπο 45% τον Λούκα τόντσιτς.

Με 52% ο Στεφ Κάρι ψηφίστηκε ως ο παίκτης που αναγκάζει τους προπονητές να κάνουν τις περισσότερες προσαρμογές όταν τον αντιμετωπίζουν, ενώ ο περυσινός πρωταθλητής με 72% θεωρείται ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στο ΝΒΑ. Ο Ντέβιν Μπούκερ με 45% είναι ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ, ο Κέβιν Ντουράντ με 45% ο καλύτερος σμολ φόργουορντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 86% ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ και ο Νίκολα Γιόκιτς με 79% ο καλύτερος σέντερ.

Πρωταθλητές της offseason με 41% αναδείχθηκαν οι Καβαλίερς (απέκτησαν τον Ντόνοβαν Μίτσελ από τους Τζαζ), ενώ ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 28% ψηφίστηκε ως η πιο υποτιμημένη κίνηση του καλοκαιριού.
Πιο βελτιωμένη ομάδα με 41% θα είναι οι Κλίπερς. Καλύτερος ρούκι ο Πάολο Μπανκέρο με 79%.

Το 57% ψήφισε τον Αντετοκούνμπο ως τον κορυφαίο international μπασκετμπολίστα, ενώ ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά με 45% χαρακτηρίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης εκτός NBA, με τον Νίκολα Μίροτιτς (28%) και τον Βασίλιε Μίτσιτς (21%) να ακολουθούν και τους Έντι Ταβάρες – Σάσα Βεζένκοβ να συμπληρώνουν την εξάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε και κορυφαίος αμυντικός της λίγκας με 48% και με 41% ο πιο ευέλικτος αμυντικός, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς με 69% θεωρούνται η πιο αμυντική ομάδα.

Το 52% επέλεξε τον Έρικ Σπόλστρα των Μαϊάμι Χιτ ως τον κορυφαίο προπονητή. Πιο διασκεδαστική ομάδα αναδείχθηκαν με 52% Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Πατήστε εδώ να δείτε την ψηφοφορία των GM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…