Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπουρούσης: Η ΑΕΚ για μένα ήταν το σπίτι μου

Μπουρούσης: Η ΑΕΚ για μένα ήταν το σπίτι μου

bourousisss e1665334011607

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε την Καρδίτσα για την 1η αγωνιστική της Basket League. Οι Θεσσαλοί αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σε αυτό το επίπεδο, γεγονός που δίνει ιστορική χροιά στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους».

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η ΚΑΕ ΑΕΚ βράβευσε τον Γιάννη Μπουρούση για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο βετεράνος παίκτης έπειτα από την βράβευση του,  μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας πως η «Ένωση» ήταν σπίτι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά και στη διοίκηση που υπήρχε όταν έπαιζα εγώ. Η συγκυρία τα έφερε έτσι, ώστε το πρώτο παιχνίδι της Καρδίτσας να είναι απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ για μένα ήταν το σπίτι μου, όταν ήρθα στην Αθήνα. Έκανε πολλά πράγματα για μένα. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Το έχω ξαναπεί, είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τον κ. Γρανίτσα και τον κ. Φιλίππου. Ο Γιώργος Αμερικάνος είναι το Νο1 όλων. Χωρίς αυτόν, δεν θα ήμουν ποτέ στην ΑΕΚ. Είναι πάρα πολλά τα πρόσωπα, δεν θέλω να ξεκινήσω γιατί μπορεί να ξεχάσω κάποιον” ενώ κατέληξε αστειευόμενος πως “θα παίξω στον δεύτερο γύρο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…