Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 73-84 (vid)

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 73-84 (vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Μπάγερν

Ο καλύτερος (Μπαρτσελόνα) κερδίζει πάντα στο μπάσκετ.

Η Μπάγερν προσπάθησε όσο καμία από τις προηγούμενες φορές, για να αποφύγει την τρίτη της ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, ήταν πιο ποιοτική και με την απλή μέθοδο των… τριών επιβλήθηκε με 84-73.

Ο Γιασικεβίτσιους είχε τρεις άξονες, πάνω στους οποίους στήριξε τη νίκη της Μπαρτσελόνα. Λαπροβίτολα, Αμπρίνες και Βέσελι τέλειωσαν τον αγώνα με 14 πόντους έκαστος, αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί. Ο Σανλί ήταν στις παρυφές του διψήφιου, ο Κάλινιτς πρόσφερε περισσότερα από τους 7 πόντους, που έγραψε η στατιστική του, καθώς πέρα από την αμυντική του προσήλωση είχε κι 8 ριμπάουντ, αλλά και 3 ασίστ. Κι ο Σατοράνσκι με 7 πόντους κι 7 ασίστ δεν ήταν κακός, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι με τόσους παίκτες με θετικό πρόσημο δύσκολα θα έχανε η Μπαρτσελόνα.

Στην αντίπερα όχθη ο Τρινκιέρι είχε τον Ρούμπιτ σ’ εξαιρετική κατάσταση. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε 19 πόντους, με 9/10 βολές, είχε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, κατέγραψε 25 στο σύστημα αξιολόγησης, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Κάτι προσπάθησε να κάνει κι ο Ουίνσον, αλλά η Μπάγερν δείχνει ότι φέτος δεν είναι σε καλή κατάσταση. Χρειάζονταν πολλά περισσότερα για να νικήσει την Μπαρτσελόνα και δεν τα είχε.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 34-37, 53-65, 73-84.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…