Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν – Αρμάνι 81-83 (vid)

Μπάγερν – Αρμάνι 81-83 (vid)

Νίκησε η Αρμάνι στη Γερμανία

Ο Μπαμπ βρήκε… σίδερο, η Αρμάνι… πορτοφόλι.

Η Μπάγερν έμοιαζε ικανή να φτάσει στην πρώτη νίκη, αλλά η Αρμάνι επικράτησε με 83-81, με τρόπο που έμοιαζε… κινηματογραφικός. Κι είναι από τις στιγμές, που ένας παίκτης (εν προκειμένω ο Μπαμπ) βρίσκεται στο κάδρο.

Η αναμέτρηση ήταν σώμα με σώμα, πόντο με πόντο. Κανείς δεν ξεχώριζε, παρότι η Μπάγερν είχε κάποια στιγμή προβάδισμα 14 πόντων (40-26). Με μπροστάρη τον Μέλι η Αρμάνι επέστρεψε κι όλα θα κρίνονταν στο σουτ.

Ο Λούτσιτς διαμόρφωσε στο 39’ το 79-77, ευστοχώντας σε τρίποντο, για να απαντήσει ο Χάινς με 2/2 βολές. Ο Ουίνστον έκανε το 81-79, για να μπει στην εξίσωση ο Μπάρον, που ήταν ο παίκτης της τελευταίας στιγμής για την Αρμάνι. Αρχικά έκανε το 81-82 και στη συνέχεια έπαιξε άμυνα στον Ουίνστον, αφήνοντας 3 δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο.

Παραλίγο ο παίκτης της Αρμάνι να γίνει… μοιραίος, κάνοντας φάουλ στον Μπαμπ, που πήγε στη γραμμή της φιλανθρωπίας, έχοντας τη δυνατότητα να βάλει μπροστά την Μπάγερν, ή έστω να ισοφαρίσει. Με 0/2 έγινε ο μοιραίος της βραδιάς, που τέλειωσε με τον Μπάρον να πετυχαίνει 1/2 βολές (επίτηδες έχασε τη δεύτερη για να τρέξει ο χρόνος) και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 43-37, 66-63, 81-83.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…