Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Αναντολού Εφές 95-92 (vid)

Μονακό – Αναντολού Εφές 95-92 (vid)

Η Μονακό νίκησε την Εφές

Μετά ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Μονακό και Αναντολού Εφές στη Γαλλία, η ομάδα του Μάικ Τζέιμς επικράτησε -στην παράταση- της πρωταθλήτριας Ευρώπης με 95-92.

Στο πρώτο ημίχρονο κάθε ομάδα είχε από ένα καλό δεκάλεπτο. Η Αναντολού Εφές ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους Τούρκους να προηγούνται με 20-12. Το δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, ανήκε ολοκληρωτικά στον Μάικ Τζέιμς και την παρέα του. Η Μονακό με επί μέρους 24-15 επέστρεψε στο παιχνίδι κι ευτύχησε να πάει στ’ αποδυτήρια στο +1 (36-35).

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ισορροπία, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του. Καμία από τις δύο δεν μπορούσε να ξεφύγει κι οι εναλλαγές στο προβάδισμα ήταν πολλές. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Μάικ Τζέιμς με… μεγάλο τρίποντο ισοφάρισε για τη Μονακό (82-82) κι έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου οι σταρ των δύο ομάδων «μιλήσαν». Οι Μάικ Τζέιμς και Βασίλιε Μίσιτς πήρανε πρωτοβουλίες και καθοδηγούσαν Μονακό κι Εφές, αντίστοιχα. Οι δύο εύστοχες βολές του Άλφα Ντιαλό έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας με 4 πόντους (92-88) στην ομάδα της Μονακό, με 18 δευτερόλεπτα να απομένουν. To παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τη Μονακό να επικρατεί με 95-92.

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 36-35, 58-60, 82-82, 95-92 (παρ.).

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…