Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μιχελάκος: «Η Elite League είναι πρωτάθλημα που σε σκληραγωγεί»

Μιχελάκος: «Η Elite League είναι πρωτάθλημα που σε σκληραγωγεί»

mixelakos andreadakis triton

Ο Μιχάλης Μιχελάκος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σκληραγώγηση της Elite League.   

Ο τεχνικός του Τρίτωνα, Μιχάλης Μιχαλάκος μίλησε στο EOK WebRadio για το προσεχές παιχνίδι με το Λαύριο, για την φετινή ομάδα του Τρίτωνα, αλλά και για την σχέση του μαζί της.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μιχελάκος:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με το Αγρίνιο: «Το Αγρίνιο πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη στο Ψυχικό, νίκη που ελάχιστοι μπορούν να κάνουν μέσα στη χρονιά. Δείχνει ότι έχει βρει πολύ γρήγορα την «ταυτότητά» του μες στο παρκέ, τα παιδιά βγάζουν πολύ ενέργεια και όπως εμείς έτσι κι αυτοί έχουν αρκετά νεανικά στοιχεία δομημένα μες στην ομάδα τους. Για ‘μας είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σ’ αυτήν την κατεύθυνση ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι γίνεται. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, πάμε χωρίς άγχος, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουμε απαιτήσεις κι εμείς πρώτα απ’ όλα απ’ τους εαυτούς μας. Πρέπει σίγουρα να βγάλουμε ενέργεια, το γήπεδο του Αγρινίου είναι πάρα πολύ μπασκετικό, που βγάζει τρομερή ένταση, πάρα πολύ ευχάριστο και αν μπορέσουμε και κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και το ρυθμό του αγώνα πιστεύω ότι έχουμε τύχη

Τα επίπεδα χημείας και ομοιογένειας της ομάδας μας είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο ακόμα. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται αυτό, και αυτό κάνουμε και με το Αγρίνιο. Θέλουμε να δώσουμε το 100% μας κι εκεί, έτσι ώστε να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το 3/3 του Τρίτωνα στο ξεκίνημα της σεζόν: «Η Elite League είναι ένα πρωτάθλημα που σε «σκληραγωγεί» βδομάδα με τη βδομάδα. Είχαμε ένα παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική με τον Αμύντα, ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό και πονηρό. Κανένας προπονητής δε θέλει τον Αμύντα στην πρεμιέρα, γιατί είναι και μια παραδοσιακή ομάδα της Elite League. Παρ’ όλα αυτά, βρήκαμε τον τρόπο και καταφέραμε να κερδίσουμε. Όσον αφορά το ματς στην Αμαλιάδα, είχε κι αυτό τις απαιτήσεις του. Ο Κόροιβος είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Elite League, αλλά το ταξίδι μας αυτό τέθηκε με επιτυχία. Σ’ αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε».

Για τη φετινή ομάδα του Τρίτωνα: «Είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα, αρκετά νεανική. Σίγουρα έχουμε κάνει κάποιες επιλογές παιδιών με εμπειρία και που γνωρίζουν από πρωταθλητισμό όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα έχει αλλάξει άρδην σε σχέση με πέρυσι, είμαστε όλοι καινούργια πρόσωπα, πρώτη φορά συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο και ένα κοινό αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο, είμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο από άποψη χημείας και επικοινωνίας, αλλά εν αντιθέσει μ’ αυτά τα ζητήματα έχουμε κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα για τα δεδομένα μας. Το 3/3 μάς βοηθάει πάρα πολύ στο να κοιτάμε μπροστά και να δουλεύουμε προς την κατεύθυνση που έχουμε βάλει».

Για τη σχέση του με τον Τρίτωνα: «Τα χρόνια μου στον Τρίτωνα είναι πολλά, έχω περάσει κοντά 11-12 χρόνια. Νιώθω σαν να είναι οικογένειά μου, αλλά οι στόχοι και τα κίνητρα κάθε χρόνο είναι ξεχωριστά και για την ομάδα και για ‘μένα. Ταυτιζόμαστε, μπορούμε και βρίσκουμε κώδικα επικοινωνίας και προσπαθούμε κάθε χρόνο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μέσα απ’ τον αθλητισμό θέλουμε να δώσουμε πίσω χαρά και στα παιδιά και στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και ν’ αρχίσουν να μπαίνουν στη διαδικασία ν’ αρχίσουν ν’ ασχολούνται με τον αθλητισμό/

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…