Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

Λυκογιάννης: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

Lykogiannis 1

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο μίλησε ο τεχνικός, Άρης Λυκογιάννης.

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, για να πάρει τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση (23/10) του ΠΑΟΚ με το Λαύριο, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει με 0-2 οπότε ψάχνει να βρει την πρώτη της νίκη. Ξέρουμε ότι περιμένουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βρούμε ενέργεια για να παίξουμε άμυνα στο επίπεδο που θέλουμε και που έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε κι από εκεί και πέρα στην επίθεση να διαβάσουμε καλά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε αυτές τις δύο ημέρες όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους παίκτες και ταυτόχρονα να διαχειριστούμε την κούραση μας από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά και το ταξίδι που έχουμε να κάνουμε. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …