Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λούντζης: «Μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε ενέργεια και παλεύαμε»

Λούντζης: «Μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε ενέργεια και παλεύαμε»

Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης έπειτα από τη νίκη της ομάδας του μίλησε στην ΕΡΤ για την ενέργεια που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι, και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει κάποιο «κλειδί» για την πορεία της ως τώρα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης την ΕΡΤ:

«Δεν νομίζω ότι τα βλέπουμε σαν εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να βγάζουμε ενέργεια σε όλα τα παιχνίδια και να παίζουμε δυνατά. Επειδή είχαμε κάποια παιδιά που δεν ήταν μαζί μας και είχαμε το θέμα του Μπολομπόι, είδαμε κάποια άλλα σχήματα.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε ενέργεια και παλεύαμε. Λόγω των συνθηκών έγινε το small ball, δεν θα μπορούσε να παίξει όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Ταρίκ. Ο βασικός κορμός έχει μείνει ο ίδιος, τα νέα παιδιά έχουν μπει στη φιλοσοφία του προπονητή.

Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε έτσι. Υπάρχει πολύ καλή ενέργεια σε όλη την ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν έχουμε κάποιο μυστικό, είναι η σκληράδα που βγάζουμε στην άμυνα. Όσο περισσότερο καιρό περνάς με τους ίδιους παίκτες και προπονητές, οι αυτοματισμοί είναι καλύτεροι και γίνονται πιο γρήγορα».

Ο Λούντζης ρωτήθηκε και για το επόμενο ματς, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Περιστέρι, του Βασίλη Σπανούλη, στο ΣΕΦ.

«Είναι μείον να παίζουμε χωρίς τον κόσμο. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε συνέχεια. Είμαστε χαρούμενοι για τον νέο ρόλο του Βασίλη. Έχει τη διάθεση και την όρεξη να φτάσει ψηλά και σε αυτό το ρόλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια»

Στην συνέχεια του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κ…