Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν άνευ αγώνα Ηρακλής και Ελευθερούπολη

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν άνευ αγώνα Ηρακλής και Ελευθερούπολη

Iraklis

Στη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν Ηρακλής και Ελευθερούπολη. Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι Χαρίλαος Τρικούπης και Φίλιππος Βέροιας δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής κι έτσι οι δύο ομάδες πήραν την πρόκριση άνευ αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στον αγώνα ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας-ΓΣ Ελευθερούπολης της 12/10/2022 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Ελευθερούπολης με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης στον αγώνα ΓΣ Αγιάς Ερμής ΚΑΕ (Ηρακλής ΚΑΕ 2022) – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου της 12/10/2022 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αγιάς Ερμής ΚΑΕ ΚΑΕ (Ηρακλής ΚΑΕ 2022) με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…