Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος ΚΕΔ: Ευκαιρία να τα αλλάξετε όλα

ΚΕΔ: Ευκαιρία να τα αλλάξετε όλα

Αλλάξτε τα όλα στην ΚΕΔ

Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν έχω ενστάσεις για τη διαδικασία επιλογής των προσώπων, που απαρτίζουν την ΚΕΔ. Κι αυτές οι ενστάσεις δεν αφορούν τα δύο νέα μέλη, όσο τη νομιμότητα (έχουμε γράψει ξανά) της επιλογής των προηγούμενων 2/3. Αλλά, ας μην μείνουμε κολλημένοι, για να μην κατηγορηθούμε ότι είμαστε κακοπροαίρετοι.

Ο Αριστείδης ήταν πάντα με τους διαιτητές, γι’ αυτό και περιμένει από τη νέα ΚΕΔ κι ιδιαίτερα από τους Κουκουλεκίδη και Σχινά, να τα αλλάξουν όλα. Περιμένει κι από τον Νίκο Πιτσίλκα να βοηθήσει, ώστε να αλλάξουν όλα. Να σταματήσει το συναίσθημα αδικίας, να μπουν πράγματα σε σειρά, να μην… προκαλούν οι ορισμοί.

Το… παράκεντρο της Πάτρας

Κύρια ευθύνη της νέας ΚΕΔ, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι να χαμηλώσει, αν δεν μπορεί να εξαφανίσει το παράκεντρο της Πάτρας, για το οποίο ο Αριστείδης μαζεύει στοιχεία και θα τα παρουσιάσει ολοκληρωμένα. Και τότε κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν.

Πριν δώσω μια πρόγευση, ας εξηγήσω τι εννοώ όταν λέω «προκαλούν οι ορισμοί». Ο εκ της πρωτευούσης προερχόμενος Μαρτινάκος είναι διαιτητής Α2, που δεν έχει παίξει καν πρώτος (θαρρώ ούτε δεύτερος) διαιτητής στην κατηγορία του. Αίφνης ορίστηκε σε αγώνα Α1. Τι έγινε ρε παιδιά;

Να εξηγήσω ότι τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, ούτε είναι προσωπικό (άλλος το έκανε προσωπικό κι εγώ συνηθίζω να σηκώνω το γάντι, όταν μου το πετάνε), αλλά θεσμικό. Αν ο άνθρωπος είναι ικανός να τον κάνουμε Α1. Καμία αντίρρηση. Να ανεβεί από τις σκάλες, όμως, όχι να πάρει το ασανσέρ.

Κάτι τρέχει στην Πάτρα. Ακούει η ΚΕΔ;

Οι ορισμοί των Πατρινών διαιτητών, μαθαίνω ότι γίνονται από πρώην διαιτητή, το όνομα του οποίου έχω στα χέρια μου και που δεν είναι κομμάτι της ΚΕΔ. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, Λογοθέτης και Καμήτσος έκαναν αμοιβαία αλλαγή στα παιχνίδια τους, σε εθνική κατηγορία.

Είχε οριστεί ο Λογοθέτης στη Λευκάδα και μάλιστα να παίξει 2 αγώνες (Α1 γυναικών και Β’ Εθνική) κι ο Καμήτσος ορίστηκε στην Αθήνα (Β’ Εθνική). Λόγω του ότι είχε ένα επαγγελματικό πρόβλημα, άλλαξαν αμοιβαία, αφού πρώτα ενημέρωσαν όχι την ΚΕΔ, αλλά τον πρώην διαιτητή, που «λύνει και δένει».

Η νέα ΚΕΔ οφείλει να έχει την κεντρική ευθύνη, αλλά και να κόψει τα… παρατράγουδα. Να σταματήσει τις αρμοδιότητες, που έχουν κάποιοι, άνευ χαρτοφυλακίου. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά να μην αναγκαζόμαστε κι εμείς να βγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο στα κεραμίδια.

Αν όντως βάλουν σε τάξη τους ορισμούς, αν σταματήσουν κάποιοι να μιλούν λες και διευθύνουν τη διαιτησία, αν αναλάβουν τις ευθύνες που αρμόζουν στη θέση τους, θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ΚΕΔ ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…