Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε στην ενέργεια του ΠΑΟΚ»

Καστρίτης: «Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε στην ενέργεια του ΠΑΟΚ»

Καστρίτης

O Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε η αντίπαλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε διάρκεια, απέναντι στην ενέργεια του ΠΑΟΚ και στην αυτοσυγκέντρωσή που θα έπρεπε να έχουμε σε άμυνα και επίθεση.

Γνωρίζαμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Έχουμε νεαρά παιδιά στην ομάδα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και είναι στο χέρι μας να το διαχειριστούμε και να πορευτούμε ως το τέλος.

Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα, είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Στηρίζουμε τα παιδιά μας, πάντα επιστρέφουν δυνατά στο παρκέ και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι».

Στη συνέχεια είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, ήταν δίκαιη καθώς παρουσιάστηκε καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, εμείς από την πλευρά μας φαίνεται που πρέπει να βελτιωθούμε και να εστιάσουμε. Παρά το καλό ξεκίνημα, δεν εκμεταλλευτήκαμε το momentum ώστε να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια του αγώνα και από εκεί και έπειτα χάσαμε όλα τα δεκάλεπτα.

Αντίστοιχα με το πρώτο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε και στην τρίτη περίοδο να καλύψουμε τη διαφορά ώστε να είμαστε στο παιχνίδι, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις δεν τα καταφέραμε ως το τέλος. Εάν σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα δεν είμαι στο 100%, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς, όταν θα είμαστε συνεπείς θα νιώθουμε καλύτερα και ο αντίπαλός μας πιο άβολα. Αυτό το κάναμε λίγες φορές και γι’ αυτό το λόγο ο ΠΑΟΚ έφτασε δίκαια στη νίκη».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΚΑΕ Άρης: «Τα λόγια πλέον στερεύουν»

Το ευχαριστώ της ΚΑΕ στους φίλους της ομάδας. Η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε…