Κεντρική Basket League Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό Καρδίτσα: Παρουσίαση ομάδας, φανέλας και χορηγών

Καρδίτσα: Παρουσίαση ομάδας, φανέλας και χορηγών

Η Α.Σ. Καρδίτσας παρουσιάζει τις νέες φανέλες, τους χορηγούς αλλά και τους παίχτες της αλλά όχι μόνη της. Προσκαλεί την Τρίτη (11/10 19:30) όλη την Καρδίτσα στο κλειστό της «Γιάννης Μπουρούσης» για μία ξεχωριστή για την πόλη βραδιά.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας:

Η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παρουσιάζει ομάδα, φανέλα και χορηγούς με καλεσμένη όλη την Καρδίτσα!

Η νέα ομάδα της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παρουσιάζεται την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 7:30 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν οι αθλητές και προπονητές της ανδρικής ομάδας, η αγωνιστική της εμφάνιση για την περίοδο 2022-23, καθώς και οι χορηγοί της.

Παρόντες στην εκδήλωση, θα είναι όλοι οι νέοι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών μας, σε μια βραδιά που στόχο της έχει να προβάλλει την εφετινή προσπάθεια της ομάδας αλλά και τις επιχειρήσεις που την υποστηρίζουν. Ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League στο οποίο ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ξεκινάει από το κλειστό των Άνω Λιοσίων και την έδρα της ΑΕΚ, η στήριξη των επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντική και ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Με πλήρως ανανεωμένο πρόσωπο και ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στο όνειρο, σε αυτό που ποτέ η Καρδίτσα δεν έζησε ξανά. η νέα μας ομάδα υπόσχεται να παλέψει με όλες τις δυνάμεις να σταθεί επάξια στο υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ της χώρας και σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν την Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», σε μια άκρως μπασκετική βραδιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό

Δειτε επισης

Παπανικολόπουλος: «Όταν σπάσαμε έγιναν καταιγιστικά λάθη»

Πολλά τα λάθη της Καρδίτσας, είπε ο Νίκος Παπανικολόπουλος. Η Καρδίτσα δεν τα κατάφερε στη…