Κεντρική Elite League Καραχάλιος: «Τα εντός έδρας θα κρίνουν τους στόχους μας»

Καραχάλιος: «Τα εντός έδρας θα κρίνουν τους στόχους μας»

Vasilis Karaxalios Fea

Η ΦΕΑ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της στην Elite League, καθώς ηττήθηκε από τον Ερμή Σχημταρίου. Ο Βασίλης Καραχάλιος μίλησε ενόψει της πρώτης εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του (15/10, 17:00) με την Ελευθερούπολη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής τόνισε ότι τα αποτελέσματα των εντός έδρας αγώνων τους θα κρίνει κατά πολύ τους στόχους τους τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο σάιτ της ΕΟΚ:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερούπολη είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν και το πρώτο εντός έδρας ματς γενικότερα για τη ΦΕΑ στην Elite League.

Έχουμε αρκετό ενθουσιασμό για αυτό το παιχνίδι, το οποίο βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η Ελευθερούπολη είναι μια από τις ομάδες που έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει στη κατηγορία την φετινή χρονιά. Εμείς από την άλλη θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε πίστη στην ομάδα και στο πλάνο του προπονητή μας.

Το ματς είναι πολύ δύσκολο, όμως, τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι αυτά που θα πρέπει να κερδίσουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Χάλαρης (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού Ο Στέλιος Χάλαρης στάθηκε άτυχος στα τελευτ…