Κεντρική Basket League ΑΕΚ Καντέρ: «Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα» (vid)

Καντέρ: «Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα» (vid)

Στο κλειστό τον Άνω Λιοσίων φιλοξενήθηκε σήμερα ο Ενές Καντέρ.

Στην Ελλάδα βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Τούρκος καλαθοσφαιριστής του ΝΒΑ Ενές Καντέρ ο οποίος έχει εκδιωχθεί από τη χώρα του καθώς είναι αντίθετος στην κυβέρνηση Ερντογάν.

Ο Καντέρ πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, βρέθηκε στο κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια για να συναντήσει Τούρκους πρόσφυγες που ζουν στην Ελλάδα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την επίσκεψη του πρώην NBAer, ανάρτησε ένα ευχαριστήριο βίντεο του όπου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την «Ένωση».

Δείτε αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα, εξαιτίας των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Όμως αισθάνομαι πως το να χρησιμοποιείς το μπασκετ για να ενώσεις δύο χώρες είναι πολύ όμορφο, γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, παίζοντας με αθώα μικρά παιδια, μιλώντας για το μπασκετ, για τη ζωή τους, για τον σεβασμό προς τους γονείς τους και για τη σημασία της εκπαίδευσης. Είναι το πρώτο μου camp στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίζετε γιατί είστε οι καλύτεροι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Buzzer έχω, λέγετε… (vid)

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει το… Buzzer. Οι παικταράδες, στα πρωταθλήματα Άτλας, έχο…