Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: «Ο Ντε Κολό είναι ένας πολύ σημαντικός δημιουργός»

Ιτούδης: «Ο Ντε Κολό είναι ένας πολύ σημαντικός δημιουργός»

Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με την Βιλερμπάν ενόψει της 3ης Αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, σχολιάζοντας την επιστροφή του Νάντο Ντε Κολό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που πρόσφατα είχε μια νίκη εντός έδρας με τη Βαλένθια. Παίζουν ένα πολύ physical παιχνίδι. Προφανώς έχουν μια μεγάλη και αθλητική ομάδα που μπορεί να τρέξει το γήπεδο. Ο Ντε Κολό είναι ένας πολύ σημαντικός δημιουργός για αυτούς, υπαγορεύει ιδιαίτερα το ρυθμό όταν κατέχει την μπάλα. Όλοι γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά και την εμπειρία που έχει ο Νάντο και την ποιότητα ως παίκτης και ως άνθρωπος. Δούλεψα τόσα χρόνια μαζί του και πέρασε επίσης τρία πολύ επιτυχημένα χρόνια εδώ.

Αλλά περιβάλλεται επίσης από σπουδαίους παίκτες Λάιτι, Φαλ και Τζόνσον και πολλούς άλλους παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν πολλά στην ομάδα. Συνολικά, έχουμε μια διπλή εβδομάδα, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Τρίτης. Χρειαζόμαστε τη συμβολή του καθενός. Κάνω μια ανοιχτή πρόσκληση στους οπαδούς μας να έρθουν και να μας στηρίξουν. Γιατί χρειάζονται πάρα πολύ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…