Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ιτούδης: «Η ελληνική ομάδα είναι ευλογία»

Ιτούδης: «Η ελληνική ομάδα είναι ευλογία»

Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην ΕΡΤ για την Εθνική ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Το γεγονός ότι ο παρονομαστής είναι η Εθνική ομάδα, δηλαδή η ελληνική σημαία και ότι ταυτόχρονα με την τιμή έχουμε και την υποχρέωση ως πρεσβευτές της χώρας μας κάτι που είναι τεράστια τιμή για όλους. Οφείλουμε να πούμε συγχαρητήρια και στις ομάδες και στους προπονητές που μας δίνουν την ευκαιρία να είναι οι αθλητές  στην Εθνική ομάδα, να μην είναι στις διακοπές τους, αλλά να είναι με την Εθνική ομάδα. Οπότε αυτοί οι παρονομαστές και η κοινή πορεία είναι κάτι που μας ενώνει όλους».

Για το εάν έχει κάποιο κόλπο για να δέσει την ομάδα: «Δεν υπάρχει κάποιο κόλπο. Προφανώς ο καθένας έχει τη στρατηγική και τη φιλοσοφία του. Η ειλικρίνεια και οι σχέσεις είναι αυτές που πρέπει να διέπουν μια πορεία κάτω από έναν παρονομαστή που πρέπει να είναι το κοινό καλό. Μπορεί οι συνθήκες και τα δεδομένα

Η ελληνική ομάδα είναι ευλογία. Αθλητές υψηλού επιπέδου θέτουν εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής προερχόμενοι από διαφορετικές ομάδες και έχοντας διαφορετικές προοπτικές και επιτυχίες στις δικές τους ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ελλάδα – Σερβία: Στα Άνω Λιόσια ο αγώνας

“Γαλανόλευκο“ το κλειστό των Λιοσίων στις 24/2. Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο…