Κεντρική Basket League Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός τιμώρησε τα λάθη μας»

Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός τιμώρησε τα λάθη μας»

Γιατράς

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, τα οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού στο κλειστό της Καλλιθέας.

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια και άνετα! Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με την εικόνα που είχαμε δείξει μέσα στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος που κάναμε.

Φαίνεται από τη στατιστική, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και από κάποια βεβιασμένα σουτ που κάναμε και τα βρήκαμε όλα στους αιφνιδιασμούς. Οπότε άνοιξε η διαφορά και ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε.

Προετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σίγουρα πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός, όμως, πραγματικά είναι μία εξαιρετική ομάδα. Μπορεί να είναι αρχή, να έχει απουσίες, αλλά ξέρει τί γίνεται στο γήπεδο, έχει κορμό και μας έδειξε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…