Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιασικεβίτσιους: «Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε»

Γιασικεβίτσιους: «Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε»

Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την παρ’ολίγον «αυτοκτονία» της Μπαρτσελόνα (75-73) εστίασε στα καλά διαστήματα που είχε η ομάδα του, ενώ συμπλήρωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το τελευταίο δεκάλεπτο ως μάθημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνιση μας για 30 λεπτά. Στην συνέχεια καταρεύσαμε και παραλίγο αυτό να μας κοστίσει. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι παρόλο που έπαιξαν καλά για 3 δεκάλεπτα στο τέλος η Μπαρτσελόνα κατέρρευσε και αυτό παραλίγο να της κοστίσει τον αγώνα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά. Η νίκη είναι σημαντική, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε. Περάσαμε μαζί από έναν «πόλεμο», έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήμασταν αρκετά καλοί για 30 λεπτά, ακολουθήσαμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο. Το τελευταίο δεκάλεπτο θα το χρησιμοποιήσουμε για να μάθουμε».

Για τα λάθη της Μπαρτσελόνα στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Σταματήσαμε να αγωνιζόμαστε και κοιτούσαμε περισσότερο το ρολόι και αυτό στα μεγάλα παιχνίδια είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνεις. Οι παίκτες μου το απόλαυσαν πολύ μέχρι εκείνο το σημείο. Θα πρέπει να συζητήσουμε και να διαπιστώσουμε γιατί στην συνέχεια είχαμε τόσο κακή παρουσία στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα. Πρέπει να «καθαρίζουμε» αυτά τα παιχνίδια. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλός και αν δεν τον «σκοτώνεις» θα εμφανίζεται ξανά.»

Κλείνοντας, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης στην ομάδα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα μετά το χθεσινό δραματικό παιχνίδι: «Μια τρελή νύχτα, ένα δύσκολο αποτέλεσμα για τον σύλλογο μας, αλλά η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …