Κεντρική NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν αποσυρθώ θέλω να εξαφανιστώ…»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν αποσυρθώ θέλω να εξαφανιστώ…»

Αντετοκούνμπο

Σε μια δήλωση που ίσως δεν την περίμενε κανείς, προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιόφωνο του NBA. Ο MVP, μεταξύ άλλων είπε πως θα ήθελε όταν αποσυρθεί να… εξαφανιστεί (όπως ο Τιμ Ντάνκαν) και να μην μιλάει κανείς γι’ αυτόν.

Ίσως αυτή η δήλωση να μας ξαφνιάζει, αλλά την ίδια στιγμή αναδεικνύει και ένα θέμα που αφορά τους ανθρώπους με την τεράστια αναγνωρισιμότητα, όπως ο Γιάννης. Η επιτυχία φέρνει πολλά καλά μαζί της, έχει όμως και το τίμημά της. Κάτι που ο «Greek Freak», το καταλαβαίνει πολύ καλά.

Οι δηλώσεις του Γιάννη:
«Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν. ήλωσε Πήγα στη Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα αναρωτιόντουσαν όλοι ήταν αυτός ο Γιάννης; Είναι αλήθεια.

Κάποια στιγμή ανέβασα ένα VIDEO στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα: «κανείς δεν με ξέρει, Ναι!», και όλοι γυρνούσαν, με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν «ποιος στο διάολο είναι αυτός», και συνέχιζαν να περπατάνε. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς».

Αποκάλυψε στο τέλος της συνέντευξης μάλιστα, πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Τιμ Ντάνκαν: «Θέλω να γίνω σαν… πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν.

Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος «α, ναι ο Γιάννης, που βρίσκεται;». Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…