Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ελευθερία Μοσχάτου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ελευθερία Μοσχάτου

Η Ελευθερία Μοσχάτου σήμερα (13/10 20:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Slavia Banska Bystrika στο κλειστό γήπεδο του Πλάτωνα στη Νίκαια.

Η Διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον δήμαρχο Νίκαιας, Γιώργο Ιωακειμίδη για την άδεια που της παραχώρησε αλλά και τον ερασιτέχνη Ιωνικό που τους έδωσε ώρες από τις προπονήσεις τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της Ελευθερίας Μοσχάτου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Νίκαιας, Γιώργο Ιωακειμίδη για την άδεια που μας έδωσε να αγωνιστούμε στο κλειστό γήπεδο «Πλάτωνα», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup γυναικών, με αντίπαλο τη Σλάβια Μπράνσκα Μπίστριτσα (13/10 20:00).

Ευχαριστούμε θερμά και τον ερασιτέχνη Ιωνικό, αλλά και τον υπεύθυνο ακαδημιών του ερασιτέχνη Αντώνη Χατζηκυριακό που μας παραχώρησαν ώρες από τις προπονήσεις τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, Πρόεδρο Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας Δ. Πειραιά, για τη συμβολή της στη διοργάνωση και στην προετοιμασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…