Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Αλλαγές σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής αγώνων

ΕΟΚ: Αλλαγές σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής αγώνων

ΕΟΚ μπάσκετ

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε για τις αλλαγές  σε ώρες/ημέρες διεξαγωγής αγώνων της Elite League, Γ Εθνικής και Α1 Γυναικών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΣ Παπάγου – ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν, της 15/10/2022 και ώρας 17.00 αντί στο ΕΑΚ Παπάγου, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».

Μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΟΑ Χανίων – ΑΣ Νίκη Λευκάδας, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί της 30/10/2022 και ώρας 14.00, θα διεξαχθεί στις 29/10/2022 και ώρα 16.00, στο ΚΓ Κλαδισού.

Επίσης, ο αγώνας ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας – ΑΕ Πικερμίου για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16/10/22 «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 927/31-05-2022 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ..

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Οι διαδικτυακές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου

Αναλυτικά οι διαδικτυακές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου. Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια…