Κεντρική Basket League Εμφάνιση καριέρας από τον Αρσενόπουλο

Εμφάνιση καριέρας από τον Αρσενόπουλο

Arsenopoulos

Εμφάνιση καριέρας σημείωσέ ο Νίκος Αρσενόπουλος εκτός έδρας αναμέτρηση του Ιωνικού επί του Προμηθέα (97-84).

Ο νεαρός γκάρντ σημείωσε 5/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα και «σκαρφαλώνοντας» τέσσερις θέσεις στη σχετική λίστα των Νικαιωτών στην Basket League.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Στο παιχνίδι μέσα από το οποίο ο Ιωνικός είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων – όπως και στην πρεμιέρα με τον Κολοσσό H Hotels- και τρεις που είχαν επίδοση 20+ στο ranking, ο Νίκος Αρσενόπουλος έκανε εμφάνιση καριέρας στην Basket League.

Ο 22χρονος γκαρντ έκανε, με βάση τους αριθμούς, την καλύτερη από τις 40 εμφανίσεις του στην κατηγορία αφού είχε 23 ranking ενώ στις προηγούμενες 39 δεν είχε ξεπεράσει το 16.

Ο Αρσενόπουλος, πέραν του ranking, σημείωσε ρεκόρ καριέρας και με τις πέντε ασίστ που μοίρασε αφού η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των τριών στην οποία έφτασε τρεις φορές, με τελευταία εκείνη της πρεμιέρας με τον Κολοσσό H Hotels.

Ο παίκτης του Ιωνικού είχε 5/5 δίποντα όπως και ο Νταντέ Χόκινς ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση των δύο αγωνιστικών αφού στην ίδια είχε φτάσει στην πρεμιέρα και ο Γιώργος Παπαγιάννη.

Ακόμη ο γκαρντ του Ιωνικού είχε 3/5 τρίποντα και «σκαρφάλωσε» τέσσερις θέσεις στη σχετική λίστα των Νικαιωτών στην Basket League. Έφτασε τα 33, ξεπέρασε τους Τζερμάν (30), Αθηναίου (30), Τολιόπουλο (32) και μοιράζεται τη 2η θέση με τον Νίκο Χουγκάζ.

Κατά τα άλλα για τον Ιωνικό…

*Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Ντάντε Χόκινς κατάφεραν, όπως και στην πρεμιέρα, να φτάσουν σε double-double. Ο Έλληνας φόργουορντ μάλιστα «φλέρταρε» και με ένα ρεκόρ καριέρας αφού μοίρασε έξι ασίστ και η κορυφαία επίδοση του ήταν εκείνη των επτά που μοίρασε στον 3ο ημιτελικό των πλέι οφ του 2015 στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

To πιο σημαντικό όμως για τον Μαυροκεφαλίδη είναι ότι μέσα από το παιχνίδι της Πάτρας έγινε ο 14ος σκόρερ στην ιστορία της Basket League. Με τους 21 που σημείωσε απέναντι στον Προμηθέα, έφτασε τους 3.494 και άφησε πίσω του τον Ουόλτερ Μπέρι που είχε 3.476.

Υπάρχει όμως και συνέχεια για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη…

*«Σκαρφάλωσε» μία θέση και στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 354 και ξεπέρασε τον Χριστόφορο Στεφανίδη (353) για να βρεθεί στην 23η θέση.

*Βρέθηκε στην κορυφή δύο ακόμη λιστών του Ιωνικού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Με τις έξι ασίστ του έφτασε τις 81 και ξεπέρασε τον Γιάννη Αθηναίου που είχε 80 στο περσινό Πρωτάθλημα ενώ με τις δύο τάπες που έκανε, έφτασε τις 19 για να βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας αφού ξεπέρασε τον Κωστή Γόντικα που είχε πέρυσι 17.

*Ο Μαυροκεφαλίδης είχε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ στο ματς στο οποίο ο Νταντέ Χόκινς είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ. Οι δυο τους μπήκαν στο Πρωτάθλημα με 2/2 double-double.

*Ο 38χρονος φόργουορντ σημείωσε την κορυφαία επίδοση «οικονομίας» των δύο πρώτων αγωνιστικών μεταξύ των παικτών ρακέτας έχοντας συντελεστή επτά, με έξι ασίστ, δύο κλεψίματα, δύο κοψίματα και τρία λάθη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…