Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χρηστίδης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Χρηστίδης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Βασίλης Χρηστίδης

Τη δική του «πινελιά» έβαλε ο Βασίλης Χρηστίδης στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 88-66.

Ο έμπειρος σέντερ στις δηλώσεις του έπειτα από τη νίκη της ομάδας του αναφέρθηκε στη διαχείριση του σημερινού παιχνιδιού, στη στήριξη του κόσμου αλλά και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, με τη Σάσαρι.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Χρηστίδης:

«Αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, από την άμυνά μου και ότι μου ζήτησε ο κόουτς για το ματς. Ήταν μία νίκη που μας δίνει ώθηση για τη χρονιά, αλλά πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια. Είναι σημαντικό το ότι μπήκαμε δυνατά από την αρχή και κρατήσαμε χαμηλά τους σκόρερ του Άρη, πήγαμε σε όλο το ματς φάση-φάση και στο τέλος κοιτάξαμε το… σκορ.

Όσο για τον κόσμο, τον θέλουμε δίπλα μας, ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ και μας βοηθά πολύ. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον περιμένουμε ξανά μαζί μας. Τα ντέρμπι έχουν την ιδιαιτερότητα ότι αν κερδίσεις σου δίνουν ψυχολογία, αλλά από αύριο θα κοιτάξουμε το ματς με τη Σάσαρι. Θα δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να έχουμε την ίδια ενέργεια και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχω άλλον στόχο πέραν του να κερδίζει η ομάδα, τίποτα άλλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…