Κεντρική Basket League Άρης Basket League: Γκούντγουιν ο πρώτος MVP της σεζόν

Basket League: Γκούντγουιν ο πρώτος MVP της σεζόν

MVP 2game S

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Basket League, με τον Τσέβεζ Γκούντγουιν να είναι ο MVP αυτής της εβδομάδας.

Ο έμπειρος σέντερ στο παιχνίδι του Άρη επί του Παναθηναϊκού σημείωσε 19 πόντους με 1/4 βολές και 9/13 δίποντα, έκανε νταμπλ νταμπλ με 12 ριμπάουντ και είχε ακόμη 1 κόψιμο εναντίον, 5 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εις βάρος του, ένα κλέψιμο και ένα λάθος μέσα σε 30′.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Τσέβεζ Γκούντγουιν είναι ο πρώτος MVP of the Week της Basket League 2022-23! Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ για τον οποίο ο Άρης είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα της καριέρας του, συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο Γκούντγουιν σε 30’ και 18’’ συμμετοχής πέτυχε 19 πόντους με 1/4 βολές και 9/13 δίποντα, έκανε νταμπλ νταμπλ με 12 ριμπάουντ και είχε ακόμη 1 κόψιμο εναντίον, 5 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εις βάρος του, ένα κλέψιμο και ένα λάθος.

Τους ίδιους βαθμούς (24) στο ranking στα ματς της 1ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League συγκέντρωσαν, επίσης, ο Σάβιον Φλαγκ του Λαυρίου Megabolt και ο Τζέιλεν Χαντς του ΠΑΟΚ mateco αλλά οι ομάδες τους ηττήθηκαν συνεπώς ο Γκούντγουιν είναι ο μοναδικός MVP της πρώτης εβδομάδας της Basket League.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…