Κεντρική Β' Εθνική Άνοιγμα στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης κι όχι μόνο

Άνοιγμα στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης κι όχι μόνο

Ο πρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης, καλεί τον κόσμο της ομάδας να έρθει πιο κοντά στον σύλλογο και να αποτελέσει μέλος του σωματείου. Ο κ. Σακελλαρίδης στις δηλώσεις του τόνισε πως ο ΑΟΝΣ Μίλωνας προέρχεται από την κοινωνία κι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της!

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας:

“Ως σωματείο από την πρώτη στιγμή εξήραμε την απόφαση της πολιτικής & αθλητικής ηγεσίας της χώρας και φυσικά της ΕΟΚ για να ανοίξει το μπάσκετ στην κοινωνία και να έρθει το άθλημα μας πιο κοντά σε όλους τους φιλάθλους.

Ο Μίλωνας ανέκαθεν ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και πάντα υπήρξε αρωγός σε ό,τι ανάγκες υπήρχαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η ιστορία της Νέα Σμύρνης είναι παράλληλη με του Μίλωνα, καθώς ιδρύθηκε το 1928 από τους πρώτους πρόσφυγες που έφτασαν στην Νέα Σμύρνη, ενώ και το 1950-60 πήρε το δεύτερο κύμα προσφύγων από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ως σύλλογος προερχόμαστε από την πόλη, ζούμε από την πόλη και γι αυτό αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όσους ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού και ταυτίζονται με τις αρχές και τα ιδεώδη του Μίλωνα να έρθουν κοντά στο σύλλογο και να γίνουν μέλη του σωματείου γιατί μόνο έτσι αυτό το υγιές κύτταρο αθλητισμού της πόλης μας θα μπορέσει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μακεδονικός: Έτσι κέρδισε τη ΧΑΝΘ (vid)

Νίκη και κορυφή για τον Μακεδονικό Ο Μακεδονικός πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη ΧΑΝΘ, κ…