Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άλμπα – Παρτιζάν 100-84 (vid)

Άλμπα – Παρτιζάν 100-84 (vid)

Σαρωτική η Άλμπα

Μπορεί να είναι ο βασιλιάς των δαχτυλιδιών, όμως η υποδοχή που του επιφύλαξαν στο Βερολίνο ήταν… σκληρή. Η Άλμπα υποχρέωσε σε ήττα την Παρτιζάν.

Το 100-84, όσο κι αν ηχεί παράξενα στ’ αυτιά μας, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι Γερμανοί συνέχιζαν με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο μισό, όπου περισσότερο έκαναν συντήρηση.

Το πρώτο δεκάλεπτο διαμόρφωσε τη συνθήκη του αγώνα. Με 33 πόντους παθητικό δεν πας πουθενά. Οι Σέρβοι δεν είχαν διάθεση να παίξουν άμυνα, έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των γηπεδούχων, που έβαλαν πολλούς παίκτες στην εξίσωση, μοίρασαν το σκορ κι έκαναν ό,τι ήθελαν τους αντιπάλους τους. Η Άλμπα νίκησε πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κι ο πιο φανατικός οπαδός της.

Τα τρία επόμενα δεκάλεπτα είχαν συνολική διαφορά ενός πόντου, δείγμα του ότι τα πάντα κρίθηκαν στην πρώτη περίοδο για την Άλμπα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κακοί, ενώ πολύ κακό ήταν και το ντεμπούτο του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τέλειωσε το ματς με μόλις 1 πόντο σε 11.39’’ συμμετοχής, δίχως να πάρει ένα ριμπάουντ, να δώσει μία ασίστ, να κάνει ένα κλέψιμο, ενώ χρεώθηκε και με ένα λάθος.

Τα δεκάλεπτα: 33-18, 61-43, 77-61, 100-84.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…