Κεντρική Basket League Αγγελόπουλοι: «Όμορφο να ξεκινάς με έναν τίτλο – Η ομάδα έχει φιλοδοξίες»

Αγγελόπουλοι: «Όμορφο να ξεκινάς με έναν τίτλο – Η ομάδα έχει φιλοδοξίες»

ομάδα

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αμέσως μετά το τέλος των απονομών και τον τελικό του Super Cup στη Ρόδο. Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού, αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα αυτής της κατάκτησης, αλλά και στους στόχους της ομάδας για τη σεζόν που ξεκινά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάει έτσι η σεζόν με έναν τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρώτη φορά συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν εκτός Α1, για τους γνωστούς λόγους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε ξανά στην ελληνική πραγματικότητα. Μπράβο στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλό υλικό φέτος, και τα δείγματα είναι θετικά, είμαστε αισιόδοξοι.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι οι στόχοι στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη νομίζω στόχος είναι η οκτάδα, γιατί υπάρχουν 12 ομάδες πολύ δυνατές για οκτώ θέσεις. Μετά στοχεύεις παραπάνω. Τα διαρκείας πήγαν πολύ καλά και είχε να γίνει χρόνια αυτό. Μακάρι το ΣΕΦ να γεμίζει σε όλα τα ματς».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έγινε μία πολύ καλή αρχή και ξεκινήσαμε εξαιρετικά. Η ομάδα έχει φιλοδοξίες, δεν είναι ανάγκη να ανακοινώσουμε τους στόχους. Θα πάμε σιγά σιγά και θα δούμε τι θα βγει. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί και όλα ξεκινούν από την Ελλάδα.

Πρέπει να παίρνεις τους τίτλους στην Ελλάδα και στην συνέχεια να κοιτάς παραπάνω. Τόσα χρόνια κάναμε το ανάποδο. Επειδή πήγαμε πέρσι στο Final Four δεν σημαίνει πως θα πάμε και φέτος. Είναι στόχος αλλά είναι δύσκολο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4)

Τα φώτα στη Βαρκελώνη και τον Ολυμπιακό Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό…