Κεντρική Eurobasket Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από όλες τις λήψεις

Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από όλες τις λήψεις

cf84cebf cebaceaccf81cf86cf89cebcceb1 cf84cebfcf85 ceb3ceb9ceaccebdcebdceb7 ceb1cebdcf84ceb5cf84cebfcebacebfcf8dcebdcebccf80cebf ceb1

Αντετοκουνμπο

Η Ελλάδα νίκησε την οικοδέσποινα Ιταλία στο Μιλάνο με 85-81 με τον Αντετοκούνμπο και τον Ντόρσει να κάνουν πάρτι κάτω από τη ρακέτα των Ιταλών με την ομοσπονδία να προσφέρει το κάρφωμα του Γιάννη μπροστά στο Μέλι από όλες τις γωνίες και πλευρές.

Οι Ιταλοί είχαν μειώσει στο 76-68 στα 3:43 και μάλιστα ηταν κοντά στο να πάρουν τη νίκη αλλά δεν υπολόγιζαν στο ξενοδόχο που ακούει στο όνομα Αντετοκούνμπο.  Πήρε τη μπάλα ο Έλληνας σταρ και σηκώθηκε με όλη τη δύναμη και με ένα επικό κάρφωμα νίκησε από κοντά τον Μέλι με τον ίδιο να έχει καταλάβει τι έχει γίνει.

Επόμενο ραντεβού για την Εθνική μας στις 5 του μήνα και στις 6 με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία. Ισοβαθμεί με την Ουκρανία στους 4 βαθμούς (με διαφορά πόντων προηγούνται οι Ουκρανοί) με 3 αγώνες να απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδους.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από όλες τις λήψεις appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…