Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Συγκλονίζει η Super Κική για την αποβολή της: «Είχα διαλυμένη ψυχολογία, ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

Συγκλονίζει η Super Κική για την αποβολή της: «Είχα διαλυμένη ψυχολογία, ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

super kiki e1656182031629 jpg

«Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό», λέει η Super Κική.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έδωσε η Super Κική που μίλησε τις δύσκολες στιγμές μετά την αποβολή που είχε, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της με τον οποίο πλέον δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

«Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό.

Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Η Super Κική είπε επίσης: «Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου. Είχα μία τοξική σχέση.

Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία».

Πηγή: zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Tο «no politica» μας έστειλε τον λογαριασμό

Είναι νωπές οι Ευρωεκλογές στη χώρα μας και όχι μόνο. Όλοι συνομολογούν ότι μεγάλος νικητή…