Κεντρική Basket League Super Cup: Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν 2021-22

Super Cup: Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν 2021-22

Super Cup

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Super Cup, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο. Όπως ήταν λογικό ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είχε την τιμητική του.
Το βραβείο για την κατάκτηση του τίτλου από πλευράς Ολυμπιακού, παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος είπε: «Παρά ένα σουτ μπορεί να πανηγυρίζαμε άλλον έναν τίτλο».

Σειρά είχε ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος πήρε το βραβείο ως MVP, αλλά και του πιο βελτιωμένου και πιο δημοφιλούς παίκτη. Στη δήλωσή του, τόνισε: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν, ελπίζουμε να έχουμε την υγεία μας, ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και πολλά χαμόγελα. Ο καλύτερος ας κερδίσει σε αυτό το διήμερο».

Η επόμενη βράβευση ήταν για την καλύτερη πεντάδα, με τους Σάσα Βεζένκοβ, Στέφαν Μούντι, Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιώργο Παπαγιάννη να είναι οι εκλεκτοί.

Ο Κώστας Σλούκας είπε: «Είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε την περσινή σεζόν. Ελπίζουμε σε ανάλογη επιτυχία και φέτος», τόνισε ο Σλούκας. Ακολούθησε ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Παπαγιάννης, που είπε: «Η σεζόν δεν πήγε όπως θέλαμε, επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε. Ευχαριστώ τους περσινούς συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει».

Ο Τόμας Γουόκαπ βραβεύτηκε ως κορυφαίος αμυντικός, ενώ το βραβείο του κορυφαίου προπονητή πήγε στον Φώτη Τακιανό. Ο νεαρός, Όμηρος Νετζήπογλου παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου νέου παίκτη.

Τέλος, το βραβείο του πιο θεαματικού παίκτη πήγε στον Στέφαν Μούντι, ο οποίος όμως πλέον αγωνίζεται στη Γαλλία και τη Ροάν και δεν ήταν δυνατό να παραστεί στην αποψινή εκδήλωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…