Κεντρική Eurobasket Σατοράνσκι: «Τελευταία στιγμή θα δούμε αν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

Σατοράνσκι: «Τελευταία στιγμή θα δούμε αν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

satoranski teleytaia stigmi tha doyme an eimai etoimos na agonisto

Σατοράνσκι

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας αντιμετωπίζει σήμερα (02/09 18:30) την Πολωνία για το Ευρωμπάσκετ 2022. Ένας από τους ηγέτες των Τσέχων, ο Τόμας Σατοράνσκι προέρχεται από τραυματισμό και όπως δήλωσε ο ίδιος τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του.

Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα:

«Από τότε που συνέβη το διάστρεμμα στον αστράγαλο, αναρρώνω βασικά όλη μέρα κάθε μέρα κάνοντας πάντα όλο και περισσότερα. Νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Το έχουμε ήδη συζητήσει με τον προπονητή, θα είναι μια απόφαση την ώρα του παιχνιδιού»

«Πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε αυτό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και εμπιστεύομαι πραγματικά τη δουλειά που έκανα σε μερικές εβδομάδες. Είναι βασικά μια καθημερινή απόφαση.

Δεν έχω εμπειρία με έναν τέτοιο τραυματισμό ακόμα. Ήταν ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός αυτού του τύπου και ίσως αυτό με βοήθησε να είμαι λίγο πιο ανεκτικός σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα το εκλάβω ως θαύμα.

Πιστεύω ότι αν πεις ότι μπορείς να το κάνεις, τελικά θα συμβεί. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει πριν από έναν αγώνα και σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το πίστευα από την αρχή και προσπάθησα να περιβάλλω τον εαυτό μου μόνο με θετικούς ανθρώπους».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Σατοράνσκι: «Τελευταία στιγμή θα δούμε αν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…