Κεντρική Basket League Παπανικολάου: «Ο μοναδικός μας στόχος είναι να πάρουμε ξανά το ντάμπλ»

Παπανικολάου: «Ο μοναδικός μας στόχος είναι να πάρουμε ξανά το ντάμπλ»

dunston papanikolaou 1 e1659286382948 jpg

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε όπως και ο κόουτς Μπαρτζώκας στον ΕΣΑΚΕ, για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο site του ΕΣΑΚΕ για τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μάλιστα ο Έλληνας διεθνής έστειλε το δικό του μήνυμα για το Super Cup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κορυφή και την διατήρηση των κεκτημένων. Πέρυσι πήραμε το νταμπλ και θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να μπορέσουμε να το πανηγυρίσουμε ξανά.

Δεν θα είναι εύκολο, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Θεωρώ, ωστόσο, πως και φέτος διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Όπως είπα και πριν, το σίγουρο είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά. Από κει και πέρα, αν έχουμε υγεία και τύχη, μιας και στον αθλητισμό οι δύο αυτοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο, είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να δώσουμε ξανά μεγάλες χαρές στον φίλαθλο κόσμο μας. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους.

Όσον αφορά στο Super Cup είναι δεδομένο, πως καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο, πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος θέλουν να τον πανηγυρίσουν. Το ίδιο ισχύει και για εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…