Κεντρική Διεθνή Ιτούδης: «Καλύτερη η Εφές, άξιζε τη νίκη»

Ιτούδης: «Καλύτερη η Εφές, άξιζε τη νίκη»

Ιτούδης

Την ανωτερότητα της Εφές Αναντολού παραδέχτηκε ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος υποστήριξε ότι η αντίπαλός του «ήταν καλύτερη κι άξιζε τη νίκη». Ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε τόνισε ότι το πλεονέκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης είναι η ομοιογένειά τους, καθώς αγωνίζονται μαζί εδώ και πέντε χρόνια.

«Συγχαρητήρια στην Εφές. Ήταν καλύτερη από μας απόψε κι άξιζε τη νίκη” δήλωσε ο Ιτούδης και συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε τη διαφορά, αλλά η Εφές είχε συνέχεια το προβάδισμα κι έδινε τον ρυθμό στο ματς.

Η Εφές είναι καλύτερη από μας αυτή τη στιγμή. Το πλεονέκτημά τους είναι πως παίζουν μαζί εδώ και πέντε χρόνια, ενώ έχουν προσθέσει και πολύ ταλέντο στην πορεία».

Όσον αφορά τη Φενέρμπαχτσε ο κόουτς Ιτούδης υποστήριξε: «Είμαστε στην αρχή της σεζόν κι ο χρόνος δεν είναι φίλος μας. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά όσο υπάρχει θέληση, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε δείχνει καλό χαρακτήρα. Ήταν για μας ένα καλό μάθημα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Γι’ αυτούς πρέπει να παίξουμε καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…