Κεντρική Eurobasket Ιτούδης: «Είναι ένα ματς do or die και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε»

Ιτούδης: «Είναι ένα ματς do or die και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε»

Ιτούδης

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που έχει τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια και την ίδια φιλοσοφία. Αναμφίβολα οι Σατοράνσκι και Βέσελι ξεχωρίζουν, αλλά έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Είναι η ομάδα που στους πόντους ανά κατοχή έχουν το καλύτερο passing game. Έχουν εξαιρετικούς σουτέρ και παίζουν διάφορες άμυνες. Είναι δύσκολος αντίπαλος.

 

Το πλάνο λέει πολλά, αλλά δεν θα το μοιραστώ τώρα. Είδαμε βίντεο και θα μπούμε να δώσουμε τις μάχες μας όπως και κάναμε. Μαχόμαστε μέσα στο γήπεδο. Έχουν πολλούς χειριστές της μπάλας και δημιουργούς. Είναι ένα κομμάτι που μας απασχολεί, αλλά νομίζω έχουμε παίκτες να τους αντιμετωπίσουν. Θεωρώ πως βάλαμε στοιχεία στο παιχνίδι μας και γίναμε καλύτεροι.

 

Μπροστά μας έχουμε έναν τελικό, αυτή είναι η μορφή του αγώνα. Είναι ένα ματς do or die και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Βοηθάει η εμπειρία των παικτών. Έχουν αγωνιστεί σε τέτοια ματς, αλλά δεν έχει σημασία. Όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά και μπορούν να συμβούν όλα. Βοηθάει η εμπειρία από παίκτες του υψηλότερου επιπέδου».

 

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…