Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Συναντήθηκε ο Λιόλιος με τον Μιζράχι

ΕΟΚ: Συναντήθηκε ο Λιόλιος με τον Μιζράχι

liolios 1 e1658515888372 jpg

Σήμερα Πέμπτη 22/9 βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι προκειμένου να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο φιλικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Αθήνα. Μαζί λοιπόν με την αποστολή της ομάδας από το Ισραήλ στην Ελλάδα ήρθε και ο Σιμόν Μιζράχι, του οποίου του δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: : «Ένας εμβληματικό παράγοντα του ισραηλινού μπάσκετ, με πολυετή και έντονη παρουσία στα δρώμενα του αθλήματος στην Ευρώπη, τίμησε σήμερα με την παρουσία του την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο Σιμόν Μιζράχι, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΟΚ με την ευκαιρία της παρουσίας της Μακάμπι στην Ελλάδα για αγώνες προετοιμασίας και τη συμμετοχή της στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος τον υποδέχτηκε και συνομίλησε μαζί του, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσει από πρώτο χέρι ιστορίες και αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία του αθλήματος και στις οποίες ο Σιμόν Μιζράχι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο κ. Μιζράχι εξέφρασε τον σεβασμό του για την πορεία του ελληνικού μπάσκετ, βλέποντας και τις προθήκες με τα τρόπαια και οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν την πρόθεση διαρκούς και εποικοδομητικής συνεργασίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…