Κεντρική Ελλάδα Εγκαίνια και βράβευση με άρωμα… Ευρωμπάσκετ

Εγκαίνια και βράβευση με άρωμα… Ευρωμπάσκετ

0ADEFEC5 E1D5 4518 8023 FD7F863F3592 jpeg

Σε μία ωραία εκδήλωση που μεταξύ άλλων περιελάβανε και την βράβευση του αθλητή Μητσώνη για τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδος στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο 3Χ3 Κωφών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στις εγκαταστάσεις «Σπύρου Λούη»!

Η απόδειξη ότι η σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα μπορεί να επιφέρει σπουδαία αποτελέσματα βρήκε εφαρμογή στις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου «Σπύρου Λούη» στο Μαρούσι. Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών με την αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου και την συνδρομή της Εταιρείας REDEX και του Διευθύνοντα Συμβούλου της, κ. Κωνσταντίνου Τερζιτάνου πραγματοποίησε ένα ουσιαστικό και ολικό… λίφτινγκ στις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του ανακαινισμένου ανοικτού γηπέδου μπάσκετ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κύριος Θεόδωρος Αμπατζόγλουβράβευσε τον 16χρονο αθλητή της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου, Έκτορα Μητσώνη, για τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδος αντρών στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο 3Χ3 Κωφών. Παράλληλα, στο γήπεδο για να τιμήσει τον αθλητή αλλά και να πραγματοποιήσει το πρώτο τζάμπολ στο ανακαινισμένο γήπεδο, βρέθηκε ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας coach Ηλίας Ζούρος, ο οποίος όπως είναι φυσικό τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των αθλητών που ήταν γεμάτοι με ερωτήσεις σχετικά με τα όσα έζησε στο Ευρωμπάσκετ.

Στην τελετή βράβευσης, κατά την οποία ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο coach Ηλίας Ζούρος, ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, Δημήτρης Γκόφας και όλοι οι αθλητές και στελέχη της Ακαδημίας,  ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τον αθλητή για τις επιδόσεις του και τη συμμετοχή του με τα χρώματα της γαλανόλευκης, όπως και τον αθλητικό φορέα για την δουλειά που κάνει στην αθλητική ανάπτυξη της νεολαίας.

Λαμβάνοντας το λόγο, ο κ. Δημήτρης Γκόφας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για τη στήριξη του Δήμου και αναφέρθηκε στο έργο που παράγεται στην ακαδημία με το παράδειγμα του Έκτορα Μητσώνη και άλλων αθλητών της Ακαδημίας που διακρίνονται στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης» ανακαινίστηκαν με χορηγία της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, καθώς έγινε ολική ανάπλαση των δαπέδων, ενώ αντικαταστάθηκαν τα ταμπλό και τα στεφάνια από τις μπασκέτες. Παράλληλα, με την ενεργειακή κρίση να είναι προ των πυλών, η εταιρεία REDEX δια του Διευθύνοντα Συμβούλου της, κ. Κωνσταντίνου Τερζιτάνου προέβη σε προμήθεια και μελέτη σωμάτων φωτισμού τύπου Led που βοηθούν στην ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…