Κεντρική Eurobasket Χρούμπαν: «Η Ελλάδα έχει σπουδαία ομάδα, ο Γιάννης έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια»

Χρούμπαν: «Η Ελλάδα έχει σπουδαία ομάδα, ο Γιάννης έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια»

cf87cf81cebfcf8dcebccf80ceb1cebd ceb7 ceb5cebbcebbceacceb4ceb1 ceadcf87ceb5ceb9 cf83cf80cebfcf85ceb4ceb1ceafceb1 cebfcebcceacceb4

Χρούμπαν

Η Εθνική αντιμετωπίζει αύριο την Τσεχία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ. Ο Βόιτσεχ Χρούμπαν (φόργουρντ) μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και αναφέρθηκε με πολύ καλό λόγια για την Ελλάδα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι πως τελευταία είτε κερδίζουμε είτε είμαστε πιο τυχεροί, αλλά πιστεύω πως η Ελλάδα θα θέλει να μας το ανταποδώσει και θα έχει έξτρα κίνητρο. Η Ελλάδα έχει σπουδαία ομάδα, τη σεβόμαστε πολύ και ο Γιάννης έχει βελτιωθεί πολύ από το 2019.

Παίζει πιο έξυπνα και για μένα είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Ευρωμπάσκετ. Ακούσαμε ότι τραυματίστηκε αλλά θέλουμε να παίξει για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Μας αρέσει αυτή η πρόκληση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι του τέλους και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν είμαστε σίγουρα το φαβορί, αλλά μου αρέσει η θέση του αουτσάιντερ».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Χρούμπαν: «Η Ελλάδα έχει σπουδαία ομάδα, ο Γιάννης έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…