Κεντρική Eurobasket Αυγενάκης: «Είναι γίγαντες, τίμησαν το εθνόσημο»

Αυγενάκης: «Είναι γίγαντες, τίμησαν το εθνόσημο»

aygenakis einai gigantes timisan to ethnosimo

4924363 1

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στάθηκε στην επόμενη μέρα στις δηλώσεις του έπειτα από τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γερμανία στους 8 του Ευρωμπάσκετ, λέγοντας ότι αυτή η ήττα θα πεισμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είμαστε υπερήφανοι για την Εθνική ομάδα. Στενοχωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα, αλλά αξίζουν χίλια μπράβο. Έφεραν στην επιφάνεια ξανά το μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι. Θα ήμασταν περισσότερο αν περνάγαμε στους ημιτελικούς. Δεν το βάζουμε κάτω, έτσι είναι ο αθλητισμός.

Δόθηκε σκληρός αγώνας. Αξίζουν μεγάλο μπράβο. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που έκαναν τα παιδιά, ο κόουτς, όλοι οι παράγοντες. Πάμε παρακάτω. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Μένουμε ενωμένοι, σαν σφιγμένη γροθιά και προστατεύουμε αυτό το μοναδικό άθλημα.

Αυτό έχει πεισμώσει τους πάντες, είτε παίκτες είτε παράγοντες είτε τη διοίκηση είτε τον πρόεδρο. Είμαστε εδώ για να πάμε παρακάτω. Θέλαμε να περάσουμε, διψάγαμε για τη νίκη, αλλά έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός. Επ’ ουδενί δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που μας προσέφεραν αυτές οι μέρες. Είναι γίγαντες. Μπράβο τους, τίμησαν το εθνόσημο”.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

The post Αυγενάκης: «Είναι γίγαντες, τίμησαν το εθνόσημο» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…