Κεντρική Διεθνή Αταμάν: «Χαρούμενος που κερδίσαμε έναν ακόμη τίτλο κόντρα στην Φενέρ»

Αταμάν: «Χαρούμενος που κερδίσαμε έναν ακόμη τίτλο κόντρα στην Φενέρ»

Ataman

Να κερδίζεις τίτλο και μάλιστα κόντρα στον… βασικό σου αντίπαλο, στο ξεκίνημα της περιόδου, είναι μια πολύ καλή συνθήκη. Ο Εργκίν Αταμάν πανηγύρισε άλλο ένα τρόπαιο κι -όπως μας έχει συνηθίσει- ήταν ιδιαιτέρως εκδηλωτικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εργκίν Αταμάν, ύστερα από τη μεγάλη νίκη της Εφές Αναντολού επί της Φενερμπαχτσε, στον τελικό του τουρκικού Super Cup. Ο Τούρκος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, που η ομάδα του κέρδισε ακόμη έναν τίτλο, κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο , ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους νέους παίκτες, που έχει στο ρόστερ του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε έναν ακόμη τίτλο, απέναντι στη μεγάλη μας αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, παρότι είμαστε κι εμείς μια νέα ομάδα με τρεις νέους παίκτες» δήλωσε ο Αταμάν και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε την οργάνωσή μας, αλλά είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς και πήραμε μια «καθαρή» νίκη. Είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες που αποκτήσαμε. Είναι αθλητές που έχουν δείξει την αξία τους και το σημαντικό είναι να αποκτήσουμε χημεία. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε τέλεια, αλλά όχι στο δεύτερο. Θα συνηθίσουμε, όμως, με την πάροδο του χρόνου. Είμαι χαρούμενος με όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…