Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Στα προκριματικά του Europe Cup με αντίπαλο την Γουλβς

Άρης: Στα προκριματικά του Europe Cup με αντίπαλο την Γουλβς

aris e1664265261151

Ο Άρης ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του FIBA Europe Cup, αντιμετωπίζοντας τους Γουλβς στην Λιθουανία θέλοντας να πάει στους ομίλους.

Την πρώτη από τις τρεις αναμετρήσεις που πρέπει να περάσει για να μπει στους ομίλους του FIBA Europe Cup έχει μπροστά του ο Άρης. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει στις 18:00 την Λιθουανή Γουλβς στον προκριματικό όμιλο που φιλοξενείται στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χάγκινς.

Ο Άρης γνωρίζει πως η Γουλβς δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Στον πάγκο της έχει τον θρύλο Ρίμας Κουρτινάιτις, ενώ στο ρόστερ διαθέτει αξιόλογους παίκτες όπως Άντας Γιουσκεβίτσιους και Μιντάουγκας Λουκάουσκις, αλλά και ο Αργεντινός διεθνής σέντερ Μάρκος Ντελία.

Εφόσον οι «κίτρινοι» πάρουν τη νίκη, θα προκριθούν στον ημιτελικό της Τετάρτης απέναντι στην οικοδέσποινα Ρίλσκι, ενώ στον άλλο ημιτελικό την ίδια μέρα θα αναμετρηθούν η Κατάγια από τη Φινλανδία και η Χάποελ Χάιφα από το Ισραήλ. Οι δύο νικήτριες των ημιτελικών θα παίξουν την Παρασκευή στον «τελικό» με έπαθλο το εισιτήριο για τον δεύτερο όμιλο, όπου συμμετέχουν Γκαζιαντέπ και Σβανς, ενώ θα μπει και άλλη μια ομάδα από τα προκριματικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…