Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ και Betsson συνεχίζουν μαζί στο μπάσκετ

ΑΕΚ και Betsson συνεχίζουν μαζί στο μπάσκετ

aek betssson e1662744055412

Η μπασκετική ΑΕΚ συνεχίζει με τον μεγάλο χορηγό της, την Betsson για μία ακόμη χρονιά όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

ΑΕΚ και Betsson θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την Betsson να παραμένει ο μεγάλος χορηγός της μπασκετικής «Ένωσης».

Δείτε την ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο AEK BC και Βetsson πάμε μαζί, ανανεώνοντας την επιτυχημένη συνεργασία μας.

Η Βetsson θα αποτελεί και την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 τη Μεγάλη Χορηγό της «Βασίλισσας» και θα είναι αρωγός των προσπαθειών της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία της χώρας θα είναι συνοδοιπόρος της «Βασίλισσας» και δίπλα της στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές, χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία σχέση εκτίμησης και αλληλοσεβασμού.

Η Betsson από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της στην Ελλάδα στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό.

Στόχος της Betsson εκτός από τη στήριξη της ΑΕΚ BC, τόσο στο Παλάτι της στα Άνω Λιόσια όσο και μακριά από αυτό, είναι να αναπτύξει κοινές δράσεις με την ομάδα και να συνεισφέρει στην κοινωνία.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒC, κ. Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε:

«Αποτελεί τιμή για μας η συνεργασία με την εταιρία Betsson για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο. Το πάθος των ανθρώπων, που τη διοικούν, και του κυρίου Μαρίνου προσωπικά, για τον αθλητισμό, η προσήλωση στα ιδανικά που ο αθλητισμός πρεσβεύει, αλλά και ο σεβασμός στα σύμβολα του ιστορικού Σωματείου μας, συνιστούν τα εχέγγυα της σχέσης εμπιστοσύνης, που έχει αναπτυχθεί.

Θεωρείται αυτονόητο, ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι από κοινού κοινωνικές δράσεις με τη Betsson στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα ενταθούν, στο βαθμό που μας επιτρέπει η επιστροφή στην κανονικότητα. Οι πρωτοβουλίες μας με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο παραμένουν άλλωστε αδιαπραγμάτευτη σταθερά από την πρώτη ημέρα Διοίκησής μας.

Συνεχίζουμε για τα σπουδαία, που έχουμε μπροστά μας, με συνοδοιπόρο πάντα τη Μεγάλη μας Χορηγό με την οποία φιλοδοξούμε να συμπορευτούμε (μαζί) και τα επόμενα χρόνια».

Ο Managing Director της Betsson.gr, κ. Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του σχετικά με τη συνεργασία με τη «Βασίλισσα»:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανανεώνουμε τη χορηγία μας με την ΑΕΚ για την σεζόν 2022-23. Στην Betsson, είμαστε παθιασμένοι με τον αθλητισμό και η συνεργασία με συλλόγους όπως η ΑΕΚ είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς υποστηρίζουμε το μπάσκετ, τους παίκτες και τον αθλητισμό γενικότερα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρεθούμε για άλλη μία φορά δίπλα στην ΑΕΚ και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές της ομάδας να είναι υγιείς και να τα δώσουν όλα για τον «Δικέφαλο»!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…