Κεντρική Eurobasket Τριαντάφυλλος: «Η Ουκρανία αποτελεί την έκπληξη του ομίλου»

Τριαντάφυλλος: «Η Ουκρανία αποτελεί την έκπληξη του ομίλου»

cf84cf81ceb9ceb1cebdcf84ceaccf86cf85cebbcebbcebfcf82 ceb7 cebfcf85cebacf81ceb1cebdceafceb1 ceb1cf80cebfcf84ceb5cebbceb5ceaf cf84

Εθνική

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη ανέλυσε το προφίλ των αποψινών αντιπάλων για το πόσο σκληρή είναι και τι συνοχή βγάζει μέσα στο παρκέ, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση του NBAερ Σβι Μιχάιλιουκ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Η Ουκρανία αποτελεί την έκπληξη του ομίλου, αλλά αυτό που δεν αποτελεί έκπληξη είναι η συνοχή και η σκληράδα της. Αμυντικά βασίζεται στα δύο μεγάλα κορμιά (Χερούν – Λεν), αλλά και στον Πούστοβοϊ, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται για αρκετή ώρα μαζί.Στην περιφέρεια υπολείπεται μεγέθους, αλλά έχει παίκτες όπως ο Μπλίζνιουκ που είναι εξαιρετικοί αμυντικοί. Με την Ιταλία για παράδειγμα χρησιμοποίησαν τους καλύτερους αθλητές τους, παίζοντας με ημίψηλα σχήματα για να ματσάρουν την ενέργεια του αντιπάλου.

πιθετικά ο Μιχάιλιουκ είναι ο παίκτης-κλειδί όπως αποδείχτηκε και με την Ιταλία. Είναι ο πιο ποιοτικός περιφερειακός τους, με εμπειρία από το ΝΒΑ και πολύ καλό σουτ, το οποίο μάλιστα αρέσκεται να δημιουργεί μόνος του. Έχουν ψηλούς που μπορούν να παίξουν στο ποστ, αν και αυτός που ξεχωρίζει είναι ο λιγότερο διαφημισμένος Χερούν. Αυτός είναι ο παίκτης-κλειδί της ομάδας, καθώς με αυτόν ως “5” τελειώνει τα παιχνίδια ο κόουτς Μπαγκάτσκις, πιστεύοντας στην ταχύτητα, την ομαδικότητα και την αμυντική του προσήλωση.

Kλειδί για την αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου θα είναι η άμυνα μας στον Μιχάιλιουκ και το κατά πόσο θα κρατήσουμε τους Ουκρανούς μακριά από το επιθετικό ριμπάουντ».

The post Τριαντάφυλλος: «Η Ουκρανία αποτελεί την έκπληξη του ομίλου» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…