Κεντρική Eurobasket Προσφυγή της Τουρκίας στο CAS για το ματς με την Γεωργία

Προσφυγή της Τουρκίας στο CAS για το ματς με την Γεωργία

cf80cf81cebfcf83cf86cf85ceb3ceae cf84ceb7cf82 cf84cebfcf85cf81cebaceafceb1cf82 cf83cf84cebf cas ceb3ceb9ceb1 cf84cebf cebcceb1cf84cf82

Αταμάν

Ένσταση στο CAS θα καταθέσει όπως ανέφερε με επίσημη ανακοίνωση της η εθνική Τουρκίας. Η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως θα προσφύγει στο CAS ώστε να βρει το δίκιο της για το ματς με την εθνική Γεωργίας.

Η ανακοίνωση της Τουρκίας:

«Στον πρώτο όμιλο του EuroBasket η ομάδα μας αντιμετώπισε την Γεωργία, έναν από τους διοργανωτές. Κατά τη διάρκεια του αγώνα που έγινε στην Τιφλίδα και μετά από το παιχνίδι υπήρξε μεγάλο θέμα στους διαδρόμους που οδηγούν προς τα αποδυτήρια.

Επιπλέον το παιχνίδι συνεχίστηκε με το ρολόι να δείχνει 4 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αν και το ματς είχε σταματήσει μετά από το φάουλ του Ντούντα Σανάτζε στον παίκτη μας, Φουρκάν Κορκμάζ στα 4’48” για τη λήξη. Διαφωνούμε με την απόρριψη της ένστασής μας για τον χαμένο χρόνο στο τέλος του αγώνα για τα 22 δευτερόλεπτα.

Ως ομοσπονδία δεν αποδεχόμαστε την απόφαση της FIBA η οποία απέρριψε την ένστασή μας γιατί “υπήρχε ένα λάθος στο ρολόι στην τέταρτη περίοδο του αγώνα αλλά δεν ήταν ικανό να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα”. Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στο CAS.

Εμπιστευόμαστε τους αθλητές μας και το τεχνικό μας επιτελείο και θεωρούμε πως το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα καταρρεύσει από αυτή την απόφαση της FIBA η οποία έχει λόγο σε κάθε απόφαση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν δημιουργεί μία δίκαιη ατμόσφαιρα».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Προσφυγή της Τουρκίας στο CAS για το ματς με την Γεωργία appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…